Empress logo hvid

Mila

Den 22-årige sanger og sangskriver MILA vil ramme musikbranchen lige midt i følelserne og rive op i, hvad det vil sige at være stærk. Med inspiration fra Funk og Soul’s helt store aktører, spiller MILA sig ind i et silkeblødt elektronisk Pop/RnB-univers, der rummer en soulet og moden vokal beklædt med forførende harmonier.

MILA er lige del sensitiv og udadvendt og dette kan mærkes i musikken, som balancerer på følelsernes line af indre styrke og jordnær skrøbelighed. Hendes dragende væsen kan især mærkes på live scenen, hvor hun inviterer publikum ind i sin tillokkende og mystiske atmosfære. Med en stor passion for at skabe kunst vil hun skrive til folk, der har brug for styrke og give plads til sig selv og sine følelser i processen. MILA elsker at tage del i alle led af skriveprocessen og hun står derfor selv for sang, lyrik, komposition og co-produktion af musikken.

Helt fra barnsben har MILA performet for alle og enhver, der ville se på. Et barn som på alle måder ville frem i verden. Op igennem barndommen på Christianshavn var fordybelse i musik en vigtig del af MILA’s følelsesmæssige udvikling, og dette tager hun med sig ind i sit artist virke.

I 2019 spillede hun på SPOT festival og har siden da fordybet og udforsket sig selv i musikken. Hun er nu klar til at indtage den danske musikscene med en sprød international lyd. Byd velkommen til et powerhouse af en kunstner; MILA.

Tour

Date

Event

Place

TBA

TBA

TBA

Kontakt

Label

Empress Music Management
kontakt@empressmusicmanagement.dk

Booking

Lone Bechmann Klemar
lbk@empressmusicmanagement.dk

Management