EMM_Logo22_neg-transp_1500x553

Mallemuk

Mallemuk er minimalistiske sange der taler til den eftertænksomme hjerne og det bankende hjerte.

Det roots inspirede indie band formidler en hverdagsagtig melankoli og livskraft, med kloge og enkle sange og tekster. Musikken skal med deres egne ord: “Skæres ind til benet – og det overfladiske skal væk”.

Mallemuk er en ægte historie om at krydse et hav, der tager udspring i bandets tilblivelse i en bjælkehytte i Norge.

I 2021 blev det til hhv. en GAFFA nomineringen, som Årets Nye Danske Navn”, samt en DMA Roots nominering til “Årets Nye Danske Rootsnavn”, der bevidner at Mallemuk har fat i noget, som den brede offentlighed og branchen anerkender.

Musikken leveres live med en rå og høj energi, såvel som duo og sammen med bandet. I 2021 udvidede bandet med violinist og sanger Sofie Bollen, som fuldender lyden.

Deres selvbetitlede debutalbum udkom i 2020 – og i skrivende stund arbejdes der i studiet på et nyt album, som forventes at udkomme i efteråret 2022. Mallemuk inviterer derudover til en musikalsk rejse med deres single, “Noget om vilje”, med release den 1. april 2022.

Tour

Date

Event

Place

TBA

TBA

TBA

Kontakt

Label

Empress Music Management
kontakt@empressmusicmanagement.dk

Booking

Lone Bechmann Klemar
lbk@empressmusicmanagement.dk

Management

Lone Bechmann Klemar
lbk@empressmusicmanagement.dk

Danish