EMM_Logo22_neg-transp_1500x553

SANTIAGO

På mange måder definerer SANTIAGO, det danske musiklandskab med sin levering af latinamerikanske vibes, og catchy hooks. SANTIAGO er en vaskeægte latino, med rødder i Uruguay, og det oser hans bagkatalog også af, der emmer af Latintrap og Reggeaton.

SANTIAGO viser tydeligt med sine numre, at han er en charmør der hellere vil score end at tale til hjertet, og det hele pakkes ind i en selvsikkerhed, leveret på Dansk og Spansk, der gør man overgiver sig til de rytmiske vokaler og hofte moves, der får selv din mor til at rødme.
SANTIAGO er DK’s orginale ”Papi Chulo”. Og han viste også med sin tekst forståelse, at kunne skrive de fedeste punchlines, SANTIAGO rammer hovet på blokken, og inviteret dig med til fest, i det sydlandske.

SANTIAGO er 1/3 del af B.S.E:

Tour

Date

Event

Place

TBA

TBA

TBA

Kontakt

Label

Empress Music Management
kontakt@empressmusicmanagement.dk

Booking

Lone Bechmann Klemar
lbk@empressmusicmanagement.dk

Management

Lone Bechmann Klemar
lbk@empressmusicmanagement.dk

Danish