EMM_Logo22_neg-transp_1500x553

Siri Neel

Imponerende radiopop – Siri Neel, som er en ny smuk stemme på den danske musikscene, har fanget radioværters opmærksomhed på P4. Her bliver hun omtalt med ordene, ”En af de kommende store stjerner”!

Siri Neel inviterer os ind i sit univers, med sin karakteristiske stemme og en international lyd, der som et varmt tæppe indhyller lytteren ind i velkomponeret og vedkommende sange.

Siri Neel har sans for melodi, der styres udelukkende af følelser, og som ikke kan sættes i en bestemt kategori.

Lyden er helt hendes egen med referencer til britisk 80’er elektronisk pop med en twist af moderne nordisk melankoli, der refererer til artister som Kate Bush, London Grammar og Billie Eilish.

Siri Neel, samarbejder med den talentfulde Noah Rosanes (Clara Sophie, Nelson Can, Søs Fenger mfl.), samt legendariske producer Mark Flannery (Depeche Mode, Def Leppard mfl.)

Det sensitive udtryk fremstår troværdigt, helstøbt og vedkommende. Det virker simpelthen.

2021 har været et stærkt år for denne nye sangerinde, da ’Cotton Wool’ hele to gange – herunder i en Cinematic version – blev top #1 anbefalet, af Karriere Kanonen.

Med sin stemmes store rækkevidde, sin karisma, sans for poppens verden og virkemidler fik Siri Neel sit gennembrud på radioen slut 2021. Siri Neel er af mange medier spået til at blive 2022’ nye stjerneskud, og en af de mest spændende nye navn af P4, -især radioværterne har vist stor støtte til ’Cotton Wool’, og flere radiostationer bakker op om denne sangerindes skønne og unikke stemme. Hør selv i mediasektionen hvad værter fra p4 og p5 havde at sige om nummeret.

Impala records har i marts 2022 udnævnt Siri Neel som en af 4 DUP’s udvalgte til repræsentere Danmark, som  “100 Artist to Watch in  2022”,
sammen navne som Balstyrko, Kira Skov og School of X.
Se hele listen her.

Tour

Date

Event

Place

TBA

TBA

TBA

Kontakt

Label

Empress Music Management
kontakt@empressmusicmanagement.dk

Booking

Lone Bechmann Klemar
lbk@empressmusicmanagement.dk

Management

Lone Bechmann Klemar
lbk@empressmusicmanagement.dk

Label

Empress Music Management
E-mail

Booking

Lone Bechmann Klemar
E-mail

Management

Lone Bechmann Klemar
E-mail

Danish