LAKUR

LAKUR’s produktioner bærer præg af at hvert medlem mestre sit instrument, og emmer af attitude. Det er noget nyt og friskt, – der rammer en bred appeal uden at blive kliché. Forsanger Kasper Krogh Vestergaard sprudler af karisma, og kækhed, det kan høres i den stærke vokal og perfekte falset, som skaber dynamik, -og alle har de en enorm energiudladning.
Efter en længere pause fra hinanden, efter deres split i ”Sønner af Smede”, valgte de fem gæve gutter fra Køge, at genoptage samarbejdet.
”Modello” blev til i LAKStudios (red.produceret for Fouli og Khaled mfl.), som ejes og drives af LAKUR’s egen Rasmus Bonne Kristensen.
Inspirationen lod flyde, idet bandet skulle starte forfra og finde ud af, hvor de var på vej hen som band. De følte sig klar til at prøve kræfter med nyt materiale og nyt navn. Og sådan blev det til en fællesfront om at lave mere poppet og stemningsfyldt musik, et samlingspunkt. Inspireret af Byens pulserede sommer vibes og feststemte ungdom vil bandet lade ”Modello”, og det nye projekt, tale for sig selv.

TOUR

TBA