Empress logo hvid

empress music management

Om Empress Music Management. Vi tilbyder management, booking, promotion og label for talentfulde artister, der brænder lige så meget for den gode musik som vi.

Vi arbejder for at forbedre transparensen overfor artisterne, og arbejder udfra retfærdighed og åbenhed i branchen. Empress Management: Al erfaring og kendskab til branchen er samlet i Empress Music Management, der tilbyder managementaftaler og promtion til yderst talentfulde og kommercielle artister, der ved hvad det kræver, -og er villig til at arbejde hårdt. Empress Music Management tilbyder managementaftaler og promotion til artister der arbejder ambitiøst med, at få en langsigtet karriere på de danske, såvel som på de udenlanske scener.

Empress Music Management samarbejder med nogle af de bedste danske producere, artister, og uafhængige labels. Empress Music er en del af EMM, og er et uafhængig pladeselskab. Den danske musik stormer frem som aldrig før, herhjemme og internatonalt, og det skal vi være stolte af. Men man skal som artist være bevidst om hvilke platforme, der muliggøre en succes for et hit. Derfor tilbyder vi også denne del, som ikke udelukker vores artisters mulighed for at udgive på major labels. Vi køre udgivelsen fra A-Z, i samråd med vores artister og vores samarbejdspartner Believe, som formidler vores artisters musik i al dens mangfoldighed.

Vi er ambitiøse på vores artisters og egne veje, og arbejder med A&R, promotion, markedsføring og digital udvikling, som der kræves for at få et hit. Vi er repræsenteret på alle digitale platforme. Empress Music Management har interesse i at arbejde med talentfulde artister indenfor Pop/Indie, Indie Rock, Electronica, Reggae/DanceHall og Hip Hop/Rap. Vort fokus er at udvikle nye eller allerede etablerede artister, -og være dem behjælpelig med at udvikle kommercielle hits, i partnerskab med faste producere, der har en aftale med Empress Music Management. Vi er et team, der løfter i flok. Vi kendetegner os ved, at ingen i EMM Familien, er noget uden den anden – fra tourmanager til artisten selv.

Vil du også gerne være en del af teamet, så skriv til os på kontakt@empressmusicmanagement.dk eller upload din demo her!

Vil du også gerne være en del af teamet, så skriv til os på email eller upload din demo her!

Lone empress music management

Lone

Managing Director/Manager
Co-founder