Empress logo hvid

B.S.E

B.S.E-kollektivet, som er en forkortelse af medlemmernes navne, Baby Nova, Santiago og Emillias (producer) er med deres rytmiske beats og tekster et kollektiv der oser af selvtillid og fede punchlines.
Det de har sammen er ikke tilfældigt, de har lavet musik i mange år, også  sammen under andre projekter, men har fundet fælles fodslag i Reggeaton og Latin inspireret rytmer, og det er en hyldest til dels kollektivet og men også deres individuelle musikalske karriere.

B.S.E-kollektivet består af de 3 artister, SANTIAGO, Baby Nova og Emillias (producer).

På mange måder definerer SANTIAGO, en vaskeægte latino, det danske musiklandskab med sin levering af latinamerikanske vibes,og catchy hooks. Læs mere her.

Med en forkærlighed for den mere oldschool levering er Baby Nova, med deres lyd og personligt udtryk, klar til at sætte gang i festen.
Læs mere her.

Emil the Producer, står for nogle af de deres fælles projekter som omfatter bl.a. ”Wifey” og ”SUKKER”,- og er hjørnestenen der holder sammen på projektet.

Featurings udgør deres kollektiv, men er et fælles projekt fra alle aktive musikalske medlemmer af B.S.E, derfor inviterer de også Young Kennedy med, når lejligheden byder sig, og sammen sætter de deres eget musikalske tryk på dansk rap/hiphop.

B.S.E appellerer til klubben, -og med tiden vil de fleste urbanlyttere og unge musikelskere genkende disse medlemmer.

sOCIAL mEDIA

Emil The Producer

Facebook

Instagram

B.S.E Kollektivet

Tour

Date

Event

Place

TBA

TBA

TBA

Kontakt

Label

Empress Music Management
kontakt@empressmusicmanagement.dk

Booking

Lone Bechmann Klemar
lbk@empressmusicmanagement.dk

Management

Lone Bechmann Klemar
lbk@empressmusicmanagement.dk