EMM_Logo22_neg-transp_1500x553

OhNothing

Kate Bush møder Kraftwerk, sådan kan OhNothing let beskrives.

OhNothing er en elektronisk analog duo bestående af søster og bror – Annika (Vokal + MicroKorg) og Jesper (Moog, Sequencer, Trommemaskine).

De har en fælles passion for musik og interesse for at undersøge det skæve og det anderledes.
Det har ført til forenede kræfter og er blevet til den alternative pop-scene, med en twist af 80’er lyd i stukturen, som tydeligt bære tydelige referencer til shoegaze/dreampop (Beach House, Cromatics, Cocteau Twins m.fl.) og alternativ elektropop (XX, The Knife, MGMT, M83, Electric Youth m.fl.).

I sensommeren 2021 udgav OhNothing deres debut EP ”O”, som udover de to singler ”Timebomb” og ”On Repeat ” indeholder to yderligere numre: “Forget Me” og “As The Screen Turns Grey”.
Live er OhNothing ikke bange for at holde fast i et minimalistisk udtryk. Ofte er sangene båret af sequencer, moog og trommemaskine, men sangene får også indimellem lov til blot af stå tilbage med en nøgen guitar, og Annikas rammende og fantastiske vokal.

Med en ligegyldig udtryksform, er målet at skabe et univers, som drager med lækre basssynth riffs, smukke lag af synth flader og melodramatisk guitar.

OhNothing er pt. aktuelle med flere singler heriblandt som “Loose It” og “Final Sacrifice “, som  i forlængelse af deres kommende album “H”, som udkommer i juli 2022.

German tour 2023

Date

Event

Place

TBA

TBA

TBA

Kontakt

Label/Booking

Celebration Records
www.celebrationrecords.dk

Management

Lone Bechmann Klemar
lbk@empressmusicmanagement.dk

Danish